Eindelijk keihard bewijs! Ze bestaan!

Eindelijk keihard bewijs! Ze bestaan!

Enkele dagen terug liep Karin in Haarlem langs een klimop, toen zij daarin iets vreemds opmerkte. Verschillende blaadjes leken te zijn bewerkt, bijna kunstmatig tussen de overige groene bladeren te zijn verwerkt. “Ik liep er bijna langs, maar op het laatste moment realiseerde ik mij dat er iets ongewoons aan die bladeren was,” aldus Karin. Zij nam hier enkele foto’s van.

Je moet goed kijken om de vreemde blaadjes te zien, maar ze zitten er wel degelijk. Wat zouden dat zijn?

Van dichterbij is te zien dat er vier mysterieuze blaadjes tussen het groen van de klimop zitten. Blaadjes die daar niet thuis horen. Wat doen ze daar?

 En als je nog dichterbij komt, kun je zien dat die blaadjes daar absoluut niet op een natuurlijke manier zijn gegroeid. Nee, je kunt duidelijk zien dat ze zijn bewerkt! Maar door wie? En met welk doel?

Karin vertelt: “Ik wist dat hier iets vreemds aan de hand is. Toevallig heeft mijn man een camera met een bewegingssensor en die heb ik vlakbij die vreemde blaadjes opgehangen. Als er ‘s nachts iets in de buurt van die blaadjes zou bewegen, dan zou de camera dat vast moeten leggen.”

Het resultaat mag er zijn! Volgens Karin is het hele filmrolletje van de camera volgeschoten met allemaal wazige beelden, wat betekent dat het een drukte van jewelste moet zijn geweest. Maar gelukkig is er één foto gelukt. Eén foto die onomstotelijk aangeeft wat er gebeurde die nacht, wie die vreemde blaadjes heeft gemaakt.

Als deze echte foto geen bewijs meer is, dan weten wij het bij Sprookjesnacht ook niet meer! Kijk hieronder en geniet mee….

Elfjes bestaan!!!! Hoera!!!

Één reactie op “Eindelijk keihard bewijs! Ze bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *