Haagse Lift 2013; geen overwinning, toch succes!

Haagse Lift 2013; geen overwinning, toch succes!

Vorige week donderdag is Sprookjesnacht afgereisd naar Den Haag, omdat wij genomineerd waren voor de prijs Haagse Lift 2013. Onze taak was duidelijk; een zaal met honderden communicatie-experts ervan overtuigen dat kabouters wel degelijk bestaansrecht hebben. In een pitch van een minuut hebben we ons best gedaan, maar helaas…

De eerste prijs ging naar het mooie initiatief Mijn Groene Stad, die wij ook langs deze weg van harte willen feliciteren. Geen prijs voor Sprookjesnacht, maar wel hadden we weer een mooie kans om onszelf voor het voetlicht te brengen. En dat heeft ons geen windeieren gelegd.

Na afloop van de prijs zijn wij door een bijzonder enthousiast jurylid benaderd, die aangaf erg veel in Sprookjesnacht te zien. Zoveel zelfs, dat hij zich bereid verklaarde ons te gaan helpen met onze bekendheid en het benutten van de eindeloze mogelijkheden. Een aanbod waar we gretig gebruik van zullen maken, want iedere creatieve denker is welkom aan boord van de SS Sprookjesnacht!

Kortom, een prijs hebben we niet, maar wel bevestiging dat we goed bezig zijn en dat er veel mensen geloven in ons doel en nut. Reden te meer om ons dubbel zo hard in te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *